Клима уреди

максимален капацитет на ладење 6600 Wмаксимален капацитет на греење 6800 Weнергетска класа ладење/греење А++/ А+проток на воздух 700 м3SEER/ SCOP 5.8 /3.8фреон R 410Aниво на бучава 48 dBмаса на внатрешна единица 15 kgмаса на надворешна единица 45 kgдимензии на внатрешна ПОВЕЌЕ
капацитет на ладење (Min-Max) 3200 W (600-3600 капацитет на греење (Min-Max) 3400 W (600-3800eнергетска класа ладење/греење А++/ А+проток на воздух 560м3SEER/ SCOP 6,1 /4.0фреон R32ниво на бучава 41 dBмаса на внатрешна единица 9 kgмаса на надворешна единица 29,5 kgдимензии на ПОВЕЌЕ
капацитет на ладење 3530Wкапацитет на греење 4200Weнергетска класа ладење/греење А+++/ А+++проток на воздух 800 м3SEER/ SCOP 8,5 /4,2тип на фреон R32ниво на бучава 46 dBмаса на внатрешна единица 13,5 kgмаса на надворешна единица 45,5 kgдимензии на внатрешна единица ВхШхД mm ПОВЕЌЕ
Овој модел на брендот GREE претставува елегантно решение за сите оние перфекционисти кои сакаат да се греат со клима уред во текот на целата зима. Високата технологија на GREE благодарение на неговиот моќен компресор кој без никакви проблеми испорачува топлинска ПОВЕЌЕ
kапацитет на ладење 3500 Wкапацитет на греење 3670 W eнергетска класа ладење/греење А++/ А+SEER/ SCOP 7/4фреон R32ниво на бучава на внатрешна единица (dB)min/ max 26/ 42ниво на бучава на надворешна единица (dB) min/ max 52маса на внатрешна единица 11 kgмаса ПОВЕЌЕ
Ви ја претставуваме новата серија Gree Fairy Nordic. Овој систем е речиси идентичен со веќе познатиот и докажан модел AMBER кој се покажа ефикасен и сигурен избор за огромен број на корисници. Единствената разлика меѓу овие два модели е во ПОВЕЌЕ
Енергетска класа (SEER/SCOP): A++ (6.1 / 4.0) Максимален капацитет на ладење: 3600 W Максимален капацитет на греење: 3800 W Просечна моќност: Ладење: 3200 W ; Греење: 3500 W Влезна моќност ладење: 997 W Влезна моќност греење: 970 W Проток на ПОВЕЌЕ
ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP):A+++ (9/6.2) МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ:4600.00 W МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ:5200.00 W ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ:3530/4200 W ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ:802 W ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ:934 W ПРОТОК НА ВОЗДУХ:800.00 m3 КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ:1.40 l/h НИВО НА БУЧАВА:44.00 dB РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА:ОД -25 ℃  ДО 52 ПОВЕЌЕ
максимален капацитет на ладење 4450 Wмаксимален капацитет на греење 5400 Weнергетска класа ладење/греење А+++/ А++SEER/ SCOP 7 / 4,6фреон R410Aниво на бучава 43 dBмаса на внатрешна единица 11,5 kgмаса на надворешна единица 44,5 kgдимензии на внатрешна единица ВхШхД mm 305х170х860димензии ПОВЕЌЕ
капацитет на ладење 3,6 kWкапацитет на греење 3,7 kWeнергетска класа ладење/греење А++/ А+SEER/ SCOP 6,8 / 4фреон R32ниво на бучава на внатрешна единица 21/36 dBниво на бучава на надворешна единица 47 dBмаса на внатрешна единица 9 kgмаса на надворешна единица ПОВЕЌЕ
капацитет на ладење  (min.-max.) kW: 1,4 - 4,6 капацитет на греење (min.-max.) kW: 0,9 – 5,1 eнергетска класа ладење/греење А++/ А+SEER/ SCOP 6,3 /4,0фреон R32ниво на бучава на внатрешна единица 37/23 dBниво на бучава на надворешна единица 55 dBмаса на ПОВЕЌЕ
капацитет на ладење  (kW) 3,51 (1,37-4,3) капацитет на греење (kW) 3,81 (1,06-4,38) eнергетска класа ладење/греење А++/ А++SEER/ SCOP 7,2 /4,2фреон R32ниво на бучава на внатрешна единица 51 dB ниво на бучава на надворешна единица 60 dBмаса на внатрешна единица 8,2 ПОВЕЌЕ