Клима уреди

НОВИ КОЛИЧИНИ од новата генерација на еден од најбараните ИНВЕРТЕР клима уреди VIVAX AERI ACP-12CH35AERI R32 богат со дополнителни функции како што се:  Греачи на кондензат и компресор Ефективно греење до -20 Познат и проверен квалитет Припрема за Wi Fi поврзување. iFeel Turbo Jонизатор ... ЕНЕРГЕТСКА ПОВЕЌЕ
максимален капацитет на ладење 4100 Wмаксимален капацитет на греење 4220 Weнергетска класа ладење/греење А++/ А+SEER/ SCOP 6,1 / 4,0фреон R32проток на воздух 600 m3/hниво на бучава на внатрешна единица 40 dBниво на бучава на надворешна единица 53 dBмаса на внатрешна ПОВЕЌЕ
капацитет на ладење 3.52 kWкапацитет на греење 3.81 kWeнергетска класа ладење/греење А++/ А+проток на воздух 539 м3/hSEER/ SCOP 7/4.1тип на фреон R32ниво на бучава на внатрешна единица 38 dBниво на бучава на надворешна единица 56 dBтемпературен опсег од -20 °C ПОВЕЌЕ
максимален капацитет на ладење 4.8КWмаксимален капацитет на греење 7.5 КWeнергетска класа ладење/греење А+++/ А+++SEER/ SCOP 9 / 5.6фреон R-32ниво на бучава на внатрешна единица мin/max 36/49 dBниво на бучава на надворешна единица min/max 55/60 dBмаса на внатрешна единица 13 kgмаса ПОВЕЌЕ