FUJITSU ASYG 14 KMCC

Напреден инвертер на Fujitsu со енергетска класа А++ и работен опсег од -15 до + 43 С.

Идеален за загревање и ладење на сите простории до 40 м2. Со елегантен дизајн кој го има, без проблем ќе се вклопи во вашиот простор.

Specification:

МоќностЛадење4.2 kW (0.9 – 4.4) kW
Греење5.4 kW (0.9 – 6.0) kW
ПотрошувачкаЛадење1.22 kW
Греење1.41 kW
Енергетска ефикасност ClassЛадењеA++
ГреењеA+
Operation RangeЛадење-10 до + 43 °C
Греење-15 до +24 °C

Цена: 64.500 денари