Клима уреди

ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP):A+++ (9/6.2) МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ:4600.00 W МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ:5200.00 W ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ:3530/4200 W ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ:802 W ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ:934 W ПРОТОК НА ВОЗДУХ:800.00 m3 КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ:1.40 l/h НИВО НА БУЧАВА:44.00 dB РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА:ОД -25 ℃  ДО 52 ПОВЕЌЕ
Технички карактеристики: SEER: 6.1 SCOP: 4.0 Ладилен медиум (фреон): R32 Енергетска класа: A++/A+ Стилски Дизајн WiFi: Да Капацитет на ладење: 12000 Btu Просечна влезна моќност при ладење: 1.04 kW/h Капацитет на греење: 12000 Btu Просечна влезна моќност при греење: 1.02 kW/h Работна температура од ПОВЕЌЕ
Arielli Ви ја претставува новата серија на клима уреди ARSIN12R32-S. Софистицираниот дизајн во комбинација со перфектниот начин на насочување на воздухот и негова циркулација во просторијата ја прават оваа серија мошне привлечна за поширок круг на купувачи. Високата ефикасност на клима ПОВЕЌЕ
Vivax r dizajn 5,5 kw Aeri
Овој модел е доказ зошто VIVAX клима уредите се најпродавани во Македонија. R дизајн серијата претставува најдобар пример во однос вложени средства/ добиен квалитет на целиот пазар во Македонија но и пошироко во Хрватска, Полска, итн. Високо софистицирана 3D инвертер ПОВЕЌЕ
Овој модел на брендот GREE претставува елегантно решение за сите оние перфекционисти кои сакаат да се греат со клима уред во текот на целата зима. Високата технологија на GREE благодарение на неговиот моќен компресор кој без никакви проблеми испорачува топлинска ПОВЕЌЕ
Цена: 51.990 денари На лагер: да Ви ја претставуваме новата серија Gree Fairy Nordic. Овој систем е речиси идентичен со веќе познатиот и докажан модел AMBER кој се покажа ефикасен и сигурен избор за огромен број на корисници. Единствената разлика ПОВЕЌЕ
Тип: Инвертер сплит систем Моќност при греење: 3600 W Моќност при ладење: 3500 W Номинална моѓност 12000 BTU Потрошувачка на струја при греење 1150 W Потрошувачка на струја при ладење1190 W Тип на фреон R32 Додатни функции Auto restart, I ПОВЕЌЕ
Произведено од GREE. Самодијагноза, интелегентно отопување, аuto restart, I Feel фунција, нормален sleep mode,тајмер, turbo ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP):A++ (6.1/4.0) МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ:3600.00 W МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ:4400.00 W ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ:3200/3400 W ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ:997 W ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ:941 W ПОВЕЌЕ
ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP):A (3.21/3.61) МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ:5275.00 W МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ:5568.00 W ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ:5275/5568 W ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ:1643 W ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ:1542 W ПРОТОК НА ВОЗДУХ:820.00 m3 КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ:1.80 l/h НИВО НА БУЧАВА:43.00 dB РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА:ОД -7 ℃  ДО 43 ПОВЕЌЕ
ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP):A (3.21/3.61) МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ:3517.00 W МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ:3810.00 W ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ:3517/3810 W ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ:1095 W ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ:1015 W ПРОТОК НА ВОЗДУХ:568.00 m3 КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ:1.20 l/h НИВО НА БУЧАВА:41.00 dB РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА:ОД -7 ℃  ДО 43 ПОВЕЌЕ
Опис Модел: AR3VI32-12WF / AR3VO32-12 Карактеристики: – Heating belt – вграден грејач на компресор и шасија – Wi-Fi Standard – контролирање на клима уредот преку вашиот смартфон – R32 ECO Refrigerant – еко фреон со 68% помал потенцијал за глобално затоплување – Powerful Self-Cleaning – ефективно чистење на ПОВЕЌЕ
Напреден инвертер на Fujitsu со енергетска класа А++ и работен опсег од -15 до + 43 С. Идеален за загревање и ладење на сите простории до 40 м2. Со елегантен дизајн кој го има, без проблем ќе се вклопи во вашиот простор. ПОВЕЌЕ