Vivax VIVAX COOL, клима уред, ACP-12CH35AUJI R32

ОПИС

Image result for Vivax VIVAX COOL, клима уред, ACP-12CH35AUJI R32
Основни
карактеристики
Капцитет на
ладење [kW]
3,6
Капацитет на
греење [kW]
3,7
Еколошки
фреон
R32
Енергетска
класа на греење
A+
EER коефициент0
COP коефициент0
ФункционаностTurbo режим, I feel функција, тајмер, самодијагностицирање на дефект, sleep режим, soft старт, auto режим, јонизатор, auto restart
Енергетска
класа на ладење
A++
Функцииисушувач на преостанатата влага, грејач на компресорот и кондезаторот, функција за заштеда на енергија, заштита на вентилот на надворешната единица, греење и ладење при температури од -15°C, Wi-Fi
SEER коефициент6,2
SCOP коефициент4,05
Предвидено оптеретување при греење2,7
Јачина на звукот при стандардни
услови (UJ) [dB]
53
Јачина на звукот
при стандардни услови (VJ) [dB]
60
Останати
карактеристики
Останатобио филтер, рамна предна маска, филтер за прашина, LED екран
Влезна сила на
ладење [W]
1090
Влезна сила на греење [W]970
Проток на воздух[m3/h600
Капацитет на
одвлажнувње [l/h]
1,2
Бучава – UJ [dB(A)]44
Бучава – VJ [dB(A)]54
Опсег на
работа
-15°C≤T≤50°C