GREE клима уред GWH12QB R32 LOMO

 • капацитет на ладење (Min-Max) 3200 W (600-3600
 • капацитет на греење (Min-Max) 3400 W (600-3800
 • eнергетска класа ладење/греење А++/ А+
 • проток на воздух 560м3
 • SEER/ SCOP 6,1 /4.0
 • фреон R32
 • ниво на бучава 41 dB
 • маса на внатрешна единица 9 kg
 • маса на надворешна единица 29,5 kg
 • димензии на внатрешна единица ВхШхД mm 275х790х200
 • димензии на надворешна единица ВхШхД mm 596х842х320
 • температурен опсег во режим на ладење -15 °C / +48 °C
 • температурен опсег во режим на греење -15 °C / +24 °C
 • препорачана површина до 35 m2
 • гаранција 10 години

Останати функции на клима уредот GREE LOMO : WI FI управување, безжичен далечински управувач, самодијагностика, интелигентно автоматско движење, јонизатор на воздух и е многу тивка.