ARIELLI ARSIN12R32-S 12000BTU INVERTER

Arielli Ви ја претставува новата серија на клима уреди ARSIN12R32-S. Софистицираниот дизајн во комбинација со перфектниот начин на насочување на воздухот и негова циркулација во просторијата ја прават оваа серија мошне привлечна за поширок круг на купувачи. Високата ефикасност на клима уредот при ладење а особено при греење овозможуваат мошне ниско ниво на потрошувачка на енергија. … Read more ARIELLI ARSIN12R32-S 12000BTU INVERTER

Arielli AAC 12CHXA61

Технички карактеристики: SEER: 6.1 SCOP: 4.0 Ладилен медиум (фреон): R32 Енергетска класа: A++/A+ Стилски Дизајн WiFi: Да Капацитет на ладење: 12000 Btu Просечна влезна моќност при ладење: 1.04 kW/h Капацитет на греење: 12000 Btu Просечна влезна моќност при греење: 1.02 kW/h Работна температура од -10 до +40С Ниво на бучава на внатрешна единица (Вис./Ср./Ниско) : 50/43/35/32 dB Ниво на бучава … Read more Arielli AAC 12CHXA61