Category: Gree

Економичност и ефикасност
На сите инвертер клима уреди применета е современа DC инвертер технологија G10, која се одликува со работа на двостепен компресор на ултра ниски фрекфенции, прецизна контрола, тивка работа, работа на ниска температура, користење на еколошки гас, што обезбедува висока ефикасност на работата, заштеда на енергија и пари.

Gree Console GEH12AA-K3DNA1D

ЦЕНА: 51.900 денари
(SEER/SCOP):A++ (7.0/4.1)
КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ:4400.W
КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ:4400 W
ПРОТОК НА ВОЗДУХ:600.00 m3
РАБОТН ТЕМП: од – 20 до +43 С
препорачана површина 40 м2

GREE клима уред GEH18AA -ПОДНА/ ПАРАПЕТНА

ЦЕНА: 71.900 денари
(SEER/SCOP):A++ (7.0/4.1)
КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ:6600.W
КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ:6800 W
ПРОТОК НА ВОЗДУХ:700.00 m3
РАБОТН ТЕМП: од – 20 до +43 С
препорачана површина 60 м2

GREE клима уред GWH12YD R32- AMBER

ЦЕНА: 65.900 денари
(SEER/SCOP):A++ (8,5/5.1)
КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ:5000.W
КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ:7200 W
ПРОТОК НА ВОЗДУХ: 800 m3
РАБОТН ТЕМП: од – 30 до +50 С
ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: 30~40m²