Category: Fujitsu

Компанијата Fujitsu General Јапонија дизајнира и произведува производи со висок квалитет за заштита на животната средина и висока енергетска ефикасност уште од 1936 година. Инвертер клима уредите на Fujitsu General Јапонија се меѓу највисоките можни класи за енергетска ефикасност од класата А +++, што постигнува голема заштеда на енергија и во функцијата за ладење, а особено во функцијата за греење. Ние нудиме најдобри решенија и услови за најдобро работење на климатизација Fujitsu General Japan.

Fujitsu Super Eco Inverter – 3.4 kW – ASYG12KMCC

ЦЕНА: 50.800 денари
(SEER/SCOP):A++ (7.3/4.4)
КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ:3900.W
КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ:5300W
ПРОТОК НА ВОЗДУХ:700 m3
РАБОТН ТЕМП: од – 15до +46С
ПРЕП. ПОВРШИНА 35м2