Category: Vivax Home Systems

Најдобрите клима уреди од хрватскиот бренд VIVAX

MDV by Midea 3,5KW – AG Series

ЦенаЧ 27900 денари
Макс. потрошувачка(kW/h): 1.09
Работен опсег(C°): -20~50
Енергетска класа: A++
Номинален капацитет(kW): 3,8
Максимална потрошувачка(kW/h): 1,02
SCOP: 4.2

Vivax ACP-18CH50AERI R32

Vivax r dizajn 5,5 kw Aeri

ЦЕНА: 48.900 денари
(SEER/SCOP):A++ (6,4/4.0)
КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ:6150.W
КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ:6800 W
ПРОТОК НА ВОЗДУХ:750.00 m3
РАБОТН ТЕМП: од – 20 до +50 С
препорачана површина 60 м2

VIVAX AERI + ACP-12 INVERTER

Vivax r dizajn 5,5 kw Aeri

ЦЕНА: 36.900 денари
(SEER/SCOP):A+++ (8.5/4.6)
КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ:4308.W
КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ:4381 W
ПРОТОК НА ВОЗДУХ: 584.00 m3
ВГРАДЕНИ ГРЕАЧИ
РАБОТН ТЕМП: од – 25 до +50 С
препорачана површина 35м2