Субвенции Општина Битола

Општина Битола го објави јавниот оглас за субвенционирање на високоефикасни клима уреди. Со огласот се предвидоува да се субвенционираат 2500 домаќинства кои досега како гориво за загревање користеле дрва и други фосилни и нееколошки горива. Јавниот оглас е објавен на веб страницата на општина Битола и можете да го погледнете тука

БИТМОНТ КЛИМА Битола врши продажба на високо квалитетни клима уреди од брендовите GREE, FUJITSU, Cooper&Hunter (CH) VIVAX и други. Исто така ние сме и компанија специјализирана за професионална монтажа, сервис, одржување, хемиско чистење и дезинфекција на клима уреди и сите други услуги поврзани со климатизација на стамбени и деловни простории.