VIVAX AERI + ACP-12 INVERTER

vivax-r-design-serija-381kw-acp-12ch35aeri-slika-5_1496_843

НОВИ КОЛИЧИНИ од НОВАТА ГЕНЕРАЦИЈА НА ЕДЕН ОД НАЈБАРАНИТЕ ИНВЕРТЕР клима уреди VIVAX AERI ACP-12CH35AERI R32 богат со дополнителни функции како што се:

 •  Греачи на кондензат и компресор
 •  Ефективно греење до -20
 •  Познат и проверен квалитет
 •  Припрема за Wi Fi поврзување.
 •  iFeel
 •  Turbo
 •  Jонизатор …
 • ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP):A+++ (8.5/4.6)
 • МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ:4308.00 W
 • МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ:4381.00 W
 • ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ:3517/3810 W
 • ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ:977 W
 • ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ:977 W
 • ПРОТОК НА ВОЗДУХ:584.00 m3
 • КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ:1.20 l/h
 • НИВО НА БУЧАВА:39.50 dB
 • РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА:ОД -25 ℃  ДО 50 ℃
 • МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА:8.60 kg
 • МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА:26.70
 • ПОВРШИНА:до 35 м2
 • ФРЕОН:R32
 • ФИЛТРИ:Филтер за прашина
 • ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА:765 X 555 X 303 mmГАРАНЦИЈА:5 години