TOYOTOMI CONSOLE CON36INECR32/CON36OUECR32

 • ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА ЛАДЕЊЕ: A++
 • ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА ГРЕЕЊЕ: A+
 • МОЌНОСТ (KW): 3,5
 • МОЌНОСТ (btu): 12000
 • КАПАЦИТЕТ ЛАДЕЊЕ (kw): 3.52(0.800~4.40)
 • КАПАЦИТЕТ ГРЕЕЊЕ (kw): 3.80(1.10~4.40)
 • ПОТРОШУВАЧКА ЛАДЕЊЕ (w): 1100(220~1350)
 • ПОТРОШУВАЧКА ГРЕЕЊЕ (w): 1000(220~1600)
 • ПРОТОК НА ВОЗДУХ: 600 m³
 • ОДВЛАЖНУВАЊЕ (L): 1,2
 • SEER / SCOP: 7 / 4,1
 • РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА: -20°C ~+50°C
 • ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: 20~30m²
 • ГРЕЈАЧ ВО НАД. ЕД.: КОМПРЕСОР, КОНДЕНЗАТ
 • SMART/WI-FI: СЕРИСКИ
 • ТЕХНОЛОГИЈА: инвертер
 • ТЕЖИНА НАД. ЕД. (kg): 30.5
 • ДИМЕНЗИИ НАД. ЕД.: 782 x 540 x 320 mm
 • ТЕЖИНА ВНАТ. ЕД. (kg): 15.5
 • ДИМЕНЗИИ ВНАТ. ЕД.: 700 x 600 x 215 mm
 • ЗВУЧЕН ПРИТИСОК (dB): 25
 • ГАРАНЦИЈА ( Год. ): 3
 • ФИЛТРИ: Плазма филтер, филтер за прашина
 • Цена: 49.900 денари