Category: Midea

Midea е производител на клима уреди кој ја гради својата стратегија пратејќи ги промените и новитетите на пазарот. Од локален бренд денес се разви во интернационален и иновативен бренд, препознатлив по квалитетот, економичноста и функционалноста. Со своите клима уреди се труди на секое семејство да им обезбеди клима уред со врвни перформанси, а истовремено водејќи грижа за животната средина и за удобниот живот на корисниците на Midea клима уредите.