Mitsubishi Electric Standard Inverter 3.5 kW – MSZ-HJ35VA/MUZ-HJ35VA

конзумирана моќност при ладење 1,4-3,5 (KW) конзумирана моќност при греење 1,1-4,1 (KW) енергетска класа ладење/греење А+/А+ SEER/SCOP HL 58,1/A / GR 3,8/A фреон R-410A ниво на бучава на внатрешна единица (dB)min/ max  22/45dBA ниво на бучава на надворешна единица (dB) min/ max 50dBA маса на внатрешна единица 9kg маса на надворешна единица 25kg димензии на … Read more Mitsubishi Electric Standard Inverter 3.5 kW – MSZ-HJ35VA/MUZ-HJ35VA

Mitsubishi Electric Super Inverter Plus 4.2 kW – MSZ-AP42VG/MUZ-AP42VG

капацитет на ладење 4,2 kw капацитет на греење 5,4 kw eнергетска класа ладење/греење А++/ А++ SEER/ SCOP 7.8/4.7 фреон R32 ниво на бучава на внатрешна единица (dB)min/ max -21 ниво на бучава на надворешна единица (dB) min/ max 50 маса на внатрешна единица 10,5 kg маса на надворешна единица 35 kg димензии на внатрешна единица … Read more Mitsubishi Electric Super Inverter Plus 4.2 kW – MSZ-AP42VG/MUZ-AP42VG

Mitsubishi Electric Standard Eco Inverter 3.5 kW – MSZ-HR35VF/MUZ-HR35VF

капацитет на ладење 3,4 kW капацитет на греење 3,6 kW eнергетска класа ладење/греење А++/ А+ SEER/ SCOP 6,2 /4.3 фреон R32 ниво на бучава на внатрешна единица min/max 21/46 dB ниво на бучава на надворешна единица 51 dB маса на внатрешна единица 8,5 kg маса на надворешна единица 24 kg димензии на внатрешна единица ВхШхД … Read more Mitsubishi Electric Standard Eco Inverter 3.5 kW – MSZ-HR35VF/MUZ-HR35VF

Mitsubishi Electric Super Inverter Plus 3.5 kW – MSZ-AP35VG/MUZ-AP35VG

Овој напреден модел на производителот Mitsubishi Electric не освојува со бројните функции, привлечниот изглед и компактната изведба. Со тивката и сигурна работа, Mitsubishi Electric Super Inverter Plus  нуди опција за вградување на WiFi интерфејс и додатно жичен управувачки интерфејс кој се продава посебно. Исто така, користи ново, еколошки прифатливо средство R32 и поради тоа и … Read more Mitsubishi Electric Super Inverter Plus 3.5 kW – MSZ-AP35VG/MUZ-AP35VG

Mitsubishi Electric Kirigamine Zen Inverter 3.5 kW MSZ-EF35VEW/MUZ-EF35VEW

капацитет на ладење 3,5 kw капацитет на греење 4,0 kw eнергетска класа ладење/греење А+++/ А++ SEER/ SCOP 8,5/ 4,6 фреон R410A ниво на бучава при ладење 21/42 (dBA) ниво на бучава при греење 21/46 (dBA) температурен опсег во греење до -20 °C маса на внатрешна единица 11,5 kg маса на надворешна единица 35 kg димензии … Read more Mitsubishi Electric Kirigamine Zen Inverter 3.5 kW MSZ-EF35VEW/MUZ-EF35VEW