DAIKIN КЛИМА УРЕД FTXF50A/RXF50B R-32 SENSIRA

 • капацитет на ладење  6000 W
 • капацитет на греење 7700 W
 • eнергетска класа ладење/греење А++/ А+
 • SEER/ SCOP 6,21 /4,06
 • фреон R32
 • ниво на бучава на внатрешна единица 31/34/39/43 dBA
 • ниво на бучава на надворешна единица 61 dB
 • маса на внатрешна единица 13,5 kg
 • маса на надворешна единица 47 kg
 • димензии на внатрешна единица mm 990х295х263
 • димензии на надворешна единица mm 825х735х300
 • температурен опсег -15 °C / + 46 °C
 • препорачана површина до 50 m2
 • гаранција 3 години
Image result for DAIKIN КЛИМА УРЕД FTXF50A/RXF50B R-32 SENSIRA

Останати карактеристики и функции: вграден филтер за прочистување на воздухот, економичен режим, 24 часовен тајмер, беззвучна работа на внатрешната единица, WI FI контролор овозможува контролирање на температурата од било кое место.