GREE клима уред G-Tech GWH12AEC-K6DNA1A

 • максимален капацитет на ладење 4500W
 • максимален капацитет на греење 4800 W
 • eнергетска класа ладење/греење А+++/ А++
 • SEER/ SCOP 8,5 /4,6
 • фреон R32
 • ниво на бучава 43 dB
 • маса на внатрешна единица 14 kg
 • маса на надворешна единица 43,5 kg
 • димензии на внатрешна единица ВхШхД mm 293х945х225
 • димензии на надворешна единица ВхШхД mm 596х899х378
 • температурен опсег во режим на ладење -15°C / + 43°C
 • температурен опсег во режим на греење -22°C / + 24°C
 • препорачана површина до 40 m2
 • гаранција 10 години
Image result for HANSOL INVERTER

Останати карактеристики и функции: интелигентно одмрзнување, заштита од ладен воздух, тајмер, тивка работа, WI FI управување, самодијагностика, режим за самочистење, био филтер, напредна G10 инвертер технологија, режим за спиење, турбо функција.