GREE U-CROWN GWH12UB-K3DNA4F

 • максимален капацитет на ладење 4450 W
 • максимален капацитет на греење 5400 W
 • eнергетска класа ладење/греење А+++/ А++
 • SEER/ SCOP 7 / 4,6
 • фреон R410A
 • ниво на бучава 43 dB
 • маса на внатрешна единица 11,5 kg
 • маса на надворешна единица 44,5 kg
 • димензии на внатрешна единица ВхШхД mm 305х170х860
 • димензии на надворешна единица ВхШхД mm 596х378х899
 • температурен опсег во режим на ладење -15 °C / +54 °C
 • температурен опсег во режим на греење -30 °C / +24 °C
 • препорачана површина до 40 m2
 • гаранција 36 месеци
Image result for klima GREE U-CROWN GWH12UB-K3DNA4F

ОПИС:Овој моќен сплит клима уред со греење до -30 степени има вграденo WI FI функција, режим на одвлажнување, режим на вентилација, тајмер, самодијагностика, интилегентно предгреење, интилегентно одмрзнување, турбо режим, заштита од висок и низок напон, заштита од недостаток на фреон. Енергетската ефикасонот во класата А+++ овозможува максимална заштеда на електрична енергија.