Haier TUNDRA GREEN PLUS WI-FI R32 3,5kW AS35TADHRA/1U35MEEFRA

 • капацитет на ладење 3,6 kW
 • капацитет на греење 3,7 kW
 • eнергетска класа ладење/греење А++/ А+
 • SEER/ SCOP 6,8 / 4
 • фреон R32
 • ниво на бучава на внатрешна единица 21/36 dB
 • ниво на бучава на надворешна единица 47 dB
 • маса на внатрешна единица 9 kg
 • маса на надворешна единица 28 kg
 • димензии на внатрешна единица ВхШхД mm 280х820х195
 • димензии на надворешна единица ВхШхД mm 540х780х245
 • температурен опсег во режим на ладење -15 °C / +43 °C
 • температурен опсег во режим на греење -15 °C / +24 °C
 • препорачана површина до 40 m2
 • гаранција 3 години
Image result for Haier TUNDRA GREEN PLUS WI-FI R32 3,5kW AS35TADHRA/1U35MEEFRA

Останати карактеристики: WI FI, супер тивка, автоматско рестартирање, антибактериски филтер, усмерување на воздухот, авто дијагностика.