Hyundai Elite Inverter 3.5 kW – HRH-12GMV/HRO-12GMV

 • капацитет на ладење  (min.-max.) kW: 1,4 – 4,6
 • капацитет на греење (min.-max.) kW: 0,9 – 5,1
 • eнергетска класа ладење/греење А++/ А+
 • SEER/ SCOP 6,3 /4,0
 • фреон R32
 • ниво на бучава на внатрешна единица 37/23 dB
 • ниво на бучава на надворешна единица 55 dB
 • маса на внатрешна единица 8 kg
 • маса на надворешна единица 26 kg
 • температурен опсег во режим на ладење -15 °C / +50 °C
 • температурен опсег во режим на греење -15 °C / +30 °C
 • димензии на внатрешна единица ВхШхД mm 302х805х193
 • димензии на надворешна единица ВхШхД mm 555х770х300
 • препорачана површина до 40 m2
 • гаранција 36 месеци
HYUNDAI klima uređaj HRH-12GMV/HRO-12GMV - Elite Inverter, 3,5kW, za 35m2, A++ energetska klasa

Овој модел на Hyundai на корејскиот производител има висока енергетска ефикасност.Останата карактеристики: WI FI, автоматско рестартирање, самочистење, тајмер, турбо копче, одржување на 8°C во просторот, 3D проток на воздух, вентилатор.