Midea MB-18N8D0-I Mission II Inverter Air Conditioner

 • kонзумирана моќност при ладење 5.4 (1.96 – 6.21) KW
 • конзумирана моќност при греење 5.43 (1.37 – 6.97) KW
 • eнергетска класа ладење/греење А++/ А+++
 • SEER/ SCOP 7.30/ 5.10
 • фреон R32
 • ниво на бучава на внатрешна единица (dB)min/ max 42/33 /24 / 22
 • ниво на бучава на надворешна единица (dB) min/ max 59
 • маса на внатрешна единица 10,7 kg
 • маса на надворешна единица 36,9 kg
 • димензии на внатрешна единица mm ВхШхД mm 325x980x225
 • димензии на надворешна единица ВхШхД mm 554х800х333
 • температурен опсег во режим на ладење -15 °C / 50 °C
 • температурен опсег во режим на греење -25 °C/ 30 °C
 • гаранција 3 години
Image result for Midea MB-18N8D0-I Mission II Inverter Air Conditioner

ИНВЕРТЕР КЛИМА УРЕД MIDEA MISSION II MB-18N8D0-I

Инвертер клима уредот MIDEA MISSION II MB-18N8D0-I има висока енергетска класа во режим на ладење и греење. Исто така има вграден WI FI модул за лесно управување и 24 часовен тајмер. MIDEA MISSION II MB-18N8D0-I има функции и карактеристики поради кои овој клима уред е доста баран на пазарот.Некои од нив се: bio филтер, smart Sleep режим, follow Me функција, turbo режим, auto Restart функција, автоматско самочистење, антикорозивна обвивка на разменувачот на топлина, flash Cooling and Heating функција, auto restart функција и други функции кои го олеснуваат користењето на овој клима уред.