mitsibushi

конзумирана моќност при ладење 1,4-3,5 (KW)конзумирана моќност при греење 1,1-4,1 (KW)енергетска класа ладење/греење А+/А+SEER/SCOP HL 58,1/A / GR 3,8/Aфреон R-410Aниво на бучава на внатрешна единица (dB)min/ max  22/45dBA ниво на бучава на надворешна единица (dB) min/ max 50dBA маса на ПОВЕЌЕ
капацитет на ладење 4,2 kwкапацитет на греење 5,4 kweнергетска класа ладење/греење А++/ А++SEER/ SCOP 7.8/4.7фреон R32ниво на бучава на внатрешна единица (dB)min/ max -21ниво на бучава на надворешна единица (dB) min/ max 50маса на внатрешна единица 10,5 kgмаса на надворешна ПОВЕЌЕ
капацитет на ладење 3,4 kWкапацитет на греење 3,6 kWeнергетска класа ладење/греење А++/ А+SEER/ SCOP 6,2 /4.3фреон R32ниво на бучава на внатрешна единица min/max 21/46 dBниво на бучава на надворешна единица 51 dBмаса на внатрешна единица 8,5 kgмаса на надворешна единица ПОВЕЌЕ
Овој напреден модел на производителот Mitsubishi Electric не освојува со бројните функции, привлечниот изглед и компактната изведба. Со тивката и сигурна работа, Mitsubishi Electric Super Inverter Plus  нуди опција за вградување на WiFi интерфејс и додатно жичен управувачки интерфејс кој ПОВЕЌЕ
капацитет на ладење 3,5 kwкапацитет на греење 4,0 kweнергетска класа ладење/греење А+++/ А++SEER/ SCOP 8,5/ 4,6фреон R410Aниво на бучава при ладење 21/42 (dBA)ниво на бучава при греење 21/46 (dBA)температурен опсег во греење до -20 °C маса на внатрешна единица 11,5 ПОВЕЌЕ