Превентивен сервис на клима уредот

PREVENTIVNI SERVIS KLIMA UREĐAJA

Доколку сакате Вашиот клима уред да работи беспрекорно и да биде целосно исправен потребно е да извршува превентивен сервис.

Превентивниот сервис вклучува:

 Ако при извршување на превентивниот сервис се воочи некоја неправилност или намалена ефикасност на клима уредот даваме бесплатна проценка и понуда за поправка

Сервисирајте го Вашиот клима уред во специјализирана фирма за климатизација

 
ПРЕДНОСТИ НА РЕДОВНОТО ОДРЖУВАЊЕ НА КЛИМА УРЕДОТ

  1. ГАРАНЦИЈА – можност за продолжување и до 7 години
  2. ЗДРАВЈЕ– намален ризик за чести прелади, алергии, астма
  3. ХИГИЕНА– нема непријатни мириси и капење на вода – кондензат
  4. ЕКОНОМИЧНОСТ– дури и до 30% помала потрошувачка на електрична енергија
  5. ФУНКЦИОНАЛНОСТ–многу поголем учинок и подолг век на траење на клима уредот