ARIA ARHB3VI32-12WF / ARHB3VO32-12

Опис Модел: AR3VI32-12WF / AR3VO32-12 Карактеристики: – Heating belt – вграден грејач на компресор и шасија – Wi-Fi Standard – контролирање на клима уредот преку вашиот смартфон – R32 ECO Refrigerant – еко фреон со 68% помал потенцијал за глобално затоплување – Powerful Self-Cleaning – ефективно чистење на климата со која се спречува развивање на бактерии – A+++ – иновативна технологија која овозможува одлични перформанси … Read more ARIA ARHB3VI32-12WF / ARHB3VO32-12