Vivax ACP-18CH50AEX/REA(O/I)

ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP):A (3.21/3.61)

МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ:5275.00 W

МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ:5568.00 W

ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ:5275/5568 W

ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ:1643 W

ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ:1542 W

ПРОТОК НА ВОЗДУХ:820.00 m3

КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ:1.80 l/h

НИВО НА БУЧАВА:43.00 dB

РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА:ОД -7 ℃  ДО 43 ℃

МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА:10.20 kg

МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА:35.80 kg

ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА:до 60 м2

ФРЕОН:R410A

ФИЛТРИ:Cold catalyst филтер, Филтер за прашина

ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА:770 X 555 X 300 mm

ГАРАНЦИЈА: 1 годинa