Vivax R design серија 3,81kW, ACP-12CH35AERI R32

 • капацитет на ладење 3.52 kW
 • капацитет на греење 3.81 kW
 • eнергетска класа ладење/греење А++/ А+
 • проток на воздух 539 м3/h
 • SEER/ SCOP 7/4.1
 • тип на фреон R32
 • ниво на бучава на внатрешна единица 38 dB
 • ниво на бучава на надворешна единица 56 dB
 • температурен опсег од -20 °C до +50 °C
 • препорачана површина до 35m2
 • гаранција 3 години

Останати карактеристики: грејач на компресор и кондензатор, функција за заштеда на енергија, заштита на надворешниот вентил на надворешната единица, стартување и при низок напон, тајмер, самодијагностика, WI FI уред.