Category: Fujitsu

Компанијата Fujitsu General Јапонија дизајнира и произведува производи со висок квалитет за заштита на животната средина и висока енергетска ефикасност уште од 1936 година. Инвертер клима уредите на Fujitsu General Јапонија се меѓу највисоките можни класи за енергетска ефикасност од класата А +++, што постигнува голема заштеда на енергија и во функцијата за ладење, а особено во функцијата за греење. Ние нудиме најдобри решенија и услови за најдобро работење на климатизација Fujitsu General Japan.

FUJITSU 18 KMTA R32 INVERTER – ASYG18KMTA/AOYG18KMTA 

Цена: 81990 денари
Моќност при ладење (kW) 5,2
Моќност на греење (kW) 6,3
Големина на прост. (m2) 45 – 55
Работен гас (фреон) R32
Интервал на моќност при ладење (kW) 0,9 – 6,0
SEER / Енерг. класа 7,77 / A++

Fujitsu Super Eco Inverter – 3.4 kW – ASYG12KMCC

ЦЕНА: 50.800 денари
(SEER/SCOP):A++ (7.3/4.4)
КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ:3900.W
КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ:5300W
ПРОТОК НА ВОЗДУХ:700 m3
РАБОТН ТЕМП: од – 15до +46С
ПРЕП. ПОВРШИНА 35м2