Vivax ACP-18CH50AERI R32

Vivax r dizajn 5,5 kw Aeri

Овој модел е доказ зошто VIVAX клима уредите се најпродавани во Македонија. R дизајн серијата претставува најдобар пример во однос вложени средства/ добиен квалитет на целиот пазар во Македонија но и пошироко во Хрватска, Полска, итн. Високо софистицирана 3D инвертер технологија овозможува значителни заштеди на енергија, тивка работа и долготраен квалитет. Внатрешната единица поседува био … Read more Vivax ACP-18CH50AERI R32

Vivax M dizajn серија 3,81kW, ACP-12CH35AEMI R32

максимален капацитет на ладење 4100 W максимален капацитет на греење 4220 W eнергетска класа ладење/греење А++/ А+ SEER/ SCOP 6,1 / 4,0 фреон R32 проток на воздух 600 m3/h ниво на бучава на внатрешна единица 40 dB ниво на бучава на надворешна единица 53 dB маса на внатрешна единица 7,5 kg маса на надворешна единица … Read more Vivax M dizajn серија 3,81kW, ACP-12CH35AEMI R32

Vivax Cool Y design ACP-12CH35AEYI

максимален капацитет на ладење 4.8КW максимален капацитет на греење 7.5 КW eнергетска класа ладење/греење А+++/ А+++ SEER/ SCOP 9 / 5.6 фреон R-32 ниво на бучава на внатрешна единица мin/max 36/49 dB ниво на бучава на надворешна единица min/max 55/60 dB маса на внатрешна единица 13 kg маса на надворешна единица 36,4 kg димензии на … Read more Vivax Cool Y design ACP-12CH35AEYI

Vivax R design серија 3,81kW, ACP-12CH35AERI R32

капацитет на ладење 3.52 kW капацитет на греење 3.81 kW eнергетска класа ладење/греење А++/ А+ проток на воздух 539 м3/h SEER/ SCOP 7/4.1 тип на фреон R32 ниво на бучава на внатрешна единица 38 dB ниво на бучава на надворешна единица 56 dB температурен опсег од -20 °C до +50 °C препорачана површина до 35m2 … Read more Vivax R design серија 3,81kW, ACP-12CH35AERI R32

VIVAX AERI ACP-12 INVERTER

НОВИ КОЛИЧИНИ од новата генерација на еден од најбараните ИНВЕРТЕР клима уреди VIVAX AERI ACP-12CH35AERI R32 богат со дополнителни функции како што се:  Греачи на кондензат и компресор  Ефективно греење до -20  Познат и проверен квалитет  Припрема за Wi Fi поврзување.  iFeel  Turbo  Jонизатор … ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP): A++ (7.0/4.1) МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ: 4160.00 … Read more VIVAX AERI ACP-12 INVERTER