Материјали за монтажа на клима уред

БИТМОНТ КЛИМА ДООЕЛ Битола Ви ги нуди сите видови на монтажен материјал.

КОНДЕНЗ ЦРЕВО Димензија: Цена: ПОВЕЌЕ
Држачи за клима уреди Димензии Цена Материјал ПОВЕЌЕ
Електричен кабел тип: Лицнаст Спецификација 3х1.5 ПОВЕЌЕ
Бакарни цевки со изолација бренд: HALKOR Земја на потекло: Грција ПОВЕЌЕ