Клима Уред TOSOT MUSE ECO TWH12AFB-K6DNA5A

Произведено од GREE. Самодијагноза, интелегентно отопување, аuto restart, I Feel фунција, нормален sleep mode,тајмер, turbo ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP):A++ (6.1/4.0) МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ:3600.00 W МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ:4400.00 W ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ:3200/3400 W ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ:997 W ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ:941 W ПРОТОК НА ВОЗДУХ:550.00 m3 КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ:1.40 l/h НИВО НА БУЧАВА:42.00 dB РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА:ОД -15 ℃  ДО 43 … Read more Клима Уред TOSOT MUSE ECO TWH12AFB-K6DNA5A

Gree FAIRY NORDIC GWH12ACC-S6DBA1A

Цена: 51.990 денари На лагер: да Ви ја претставуваме новата серија Gree Fairy Nordic. Овој систем е речиси идентичен со веќе познатиот и докажан модел AMBER кој се покажа ефикасен и сигурен избор за огромен број на корисници. Единствената разлика меѓу овие два модели е во внатрешната единица. Имено внатрешната единица кај Fairy е со … Read more Gree FAIRY NORDIC GWH12ACC-S6DBA1A

Gree Console GEH12AA-K3DNA1D

Овој модел на брендот GREE претставува елегантно решение за сите оние перфекционисти кои сакаат да се греат со клима уред во текот на целата зима. Високата технологија на GREE благодарение на неговиот моќен компресор кој без никакви проблеми испорачува топлинска моќност од над 4,5 KW дури и при екстремно ниски надворешни температури во корелација со … Read more Gree Console GEH12AA-K3DNA1D

Gree SOYAL GWH12AKC-K6DNA1A

ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP):A+++ (9/6.2) МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ:4600.00 W МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ:5200.00 W ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ:3530/4200 W ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ:802 W ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ:934 W ПРОТОК НА ВОЗДУХ:800.00 m3 КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ:1.40 l/h НИВО НА БУЧАВА:44.00 dB РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА:ОД -25 ℃  ДО 52 ℃ МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА:17.00 kg МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА:37.50 kg ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА:до 45 м2 ФРЕОН:R32 ФИЛТРИ:Филтер … Read more Gree SOYAL GWH12AKC-K6DNA1A

GREE LOMO LC 12000BTU R32 GWH12QB (K6DNB4I-K6DNB8I/0)

Енергетска класа (SEER/SCOP): A++ (6.1 / 4.0) Максимален капацитет на ладење: 3600 W Максимален капацитет на греење: 3800 W Просечна моќност: Ладење: 3200 W ; Греење: 3500 W Влезна моќност ладење: 997 W Влезна моќност греење: 970 W Проток на воздух: 560 m³/h Капацитет на одвлажнување: 1.2 l/h Ниво на бучава: 41 dB (A) Работна … Read more GREE LOMO LC 12000BTU R32 GWH12QB (K6DNB4I-K6DNB8I/0)

Gree Fairy GWH12ACC / K6DNA1D

kапацитет на ладење 3500 W капацитет на греење 3670 W eнергетска класа ладење/греење А++/ А+ SEER/ SCOP 7/4 фреон R32 ниво на бучава на внатрешна единица (dB)min/ max 26/ 42 ниво на бучава на надворешна единица (dB) min/ max 52 маса на внатрешна единица 11 kg маса на надворешна единица 31 kg димензии на внатрешна … Read more Gree Fairy GWH12ACC / K6DNA1D

GREE клима уред G-Tech GWH12AEC-K6DNA1A

максимален капацитет на ладење 4500W максимален капацитет на греење 4800 W eнергетска класа ладење/греење А+++/ А++ SEER/ SCOP 8,5 /4,6 фреон R32 ниво на бучава 43 dB маса на внатрешна единица 14 kg маса на надворешна единица 43,5 kg димензии на внатрешна единица ВхШхД mm 293х945х225 димензии на надворешна единица ВхШхД mm 596х899х378 температурен опсег … Read more GREE клима уред G-Tech GWH12AEC-K6DNA1A

GREE клима уред GEH18AA -ПОДНА/ ПАРАПЕТНА

максимален капацитет на ладење 6600 W максимален капацитет на греење 6800 W eнергетска класа ладење/греење А++/ А+ проток на воздух 700 м3 SEER/ SCOP 5.8 /3.8 фреон R 410A ниво на бучава 48 dB маса на внатрешна единица 15 kg маса на надворешна единица 45 kg димензии на внатрешна единица mm 700x600x215 димензии на надворешна … Read more GREE клима уред GEH18AA -ПОДНА/ ПАРАПЕТНА

GREE клима уред GWH12QB R32 LOMO

капацитет на ладење (Min-Max) 3200 W (600-3600 капацитет на греење (Min-Max) 3400 W (600-3800 eнергетска класа ладење/греење А++/ А+ проток на воздух 560м3 SEER/ SCOP 6,1 /4.0 фреон R32 ниво на бучава 41 dB маса на внатрешна единица 9 kg маса на надворешна единица 29,5 kg димензии на внатрешна единица ВхШхД mm 275х790х200 димензии на … Read more GREE клима уред GWH12QB R32 LOMO

GREE клима уред GWH12YD R32- AMBER

Цена: 56.900 денари лагер: да ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА ЛАДЕЊЕ: A+++ ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА ГРЕЕЊЕ: A+++ МОЌНОСТ (KW): 3,5 МОЌНОСТ (btu): 12000 КАПАЦИТЕТ ЛАДЕЊЕ (kw): 3.53(0.85~5.00) КАПАЦИТЕТ ГРЕЕЊЕ (kw): 4.20(0.88~7.20) ПОТРОШУВАЧКА ЛАДЕЊЕ (w): 840(75~1900) ПОТРОШУВАЧКА ГРЕЕЊЕ (w): 950(130~2600) ПРОТОК НА ВОЗДУХ: 800 m³ ОДВЛАЖНУВАЊЕ (L): 1,2 SEER / SCOP: 8,5 / 5,1 РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА: -30°C ~+50°C ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: 30~40m² ГРЕЈАЧ ВО НАД. ЕД.: КОМПРЕСОР, КОНДЕНЗАТ SMART/WI-FI: СЕРИСКИ ТЕХНОЛОГИЈА: инвертер ТЕЖИНА НАД. ЕД. (kg): 45.5 ДИМЕНЗИИ … Read more GREE клима уред GWH12YD R32- AMBER