Клима уреди

ЦЕНА: 65.900 денари (SEER/SCOP):A++ (8,5/5.1) КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ:5000.W КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ:7200 W ПРОТОК НА ВОЗДУХ: 800 m3 РАБОТН ТЕМП: од - 30 до +50 С ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: 30~40m² ПОВЕЌЕ
ЦЕНА: 71.900 денари (SEER/SCOP):A++ (7.0/4.1) КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ:6600.W КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ:6800 W ПРОТОК НА ВОЗДУХ:700.00 m3 РАБОТН ТЕМП: од - 20 до +43 С препорачана површина 60 м2 ПОВЕЌЕ
Цена: 49900 денари ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА ЛАДЕЊЕ: A++ ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА ГРЕЕЊЕ: A+ МОЌНОСТ (KW): 3,5 МОЌНОСТ (btu): 12000 Препорачана површина: 25-30 м2 ПОВЕЌЕ
ЦЕНА: 50.800 денари (SEER/SCOP):A++ (7.3/4.4) КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ:3900.W КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ:5300W ПРОТОК НА ВОЗДУХ:700 m3 РАБОТН ТЕМП: од – 15до +46С ПРЕП. ПОВРШИНА 35м2 ПОВЕЌЕ
Vivax r dizajn 5,5 kw Aeri
ЦЕНА: 48.900 денари (SEER/SCOP):A++ (6,4/4.0) КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ:6150.W КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ:6800 W ПРОТОК НА ВОЗДУХ:750.00 m3 РАБОТН ТЕМП: од – 20 до +50 С препорачана површина 60 м2 ПОВЕЌЕ
ЦЕНА: 51.900 денари (SEER/SCOP):A++ (7.0/4.1) КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ:4400.W КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ:4400 W ПРОТОК НА ВОЗДУХ:600.00 m3 РАБОТН ТЕМП: од – 20 до +43 С препорачана површина 40 м2 ПОВЕЌЕ
Цена: 81990 денари Моќност при ладење (kW) 5,2 Моќност на греење (kW) 6,3 Големина на прост. (m2) 45 – 55 Работен гас (фреон) R32 Интервал на моќност при ладење (kW) 0,9 – 6,0 SEER / Енерг. класа 7,77 / A++ ПОВЕЌЕ
ЦЕНА:44900ден. (SEER/SCOP):A+++ (6.4/5.1) Капацитет на ладење: 1850 – 6150 W Капацитет на греење: 1380-6800W Проток на воздух: 750 м3 Работна температура:-15~+50 ПОВЕЌЕ
Vivax r dizajn 5,5 kw Aeri
ЦЕНА: 36.900 денари (SEER/SCOP):A+++ (8.5/4.6) КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ:4308.W КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ:4381 W ПРОТОК НА ВОЗДУХ: 584.00 m3 ВГРАДЕНИ ГРЕАЧИ РАБОТН ТЕМП: од – 25 до +50 С препорачана површина 35м2 ПОВЕЌЕ
ЦЕНА: 42.900 денари (SEER/SCOP):A+++ (6.4/4.08) КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ:5000.W КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ:5280 W НИВО НА БУЧАВА 57 dB РАБОТН ТЕМП: од – 20 до +46С препорачана површина: 60м2 Гаранција:36м ПОВЕЌЕ
ЦЕНА: 69.900денари (SEER/SCOP):A++ (8,6/4,7) КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ:3800.W КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ:4600W НИВО НА БУЧАВА: 45dB РАБОТН ТЕМП: од – 20 до +46 С препорачана површина 35м2 ПОВЕЌЕ
ЦЕНА: 27.900 денари (SEER/SCOP):A++ (6,4/4.0) КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ:3500.W КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ:3600W ТИП НА ФРЕОН: R32 АВТОМАТСКО ЧИСТЕЊЕ РАБОТН ТЕМП: од – 15 до +45 С ПРЕП. ПОВРШИНА до 28м2 ПОВЕЌЕ
ЦенаЧ 27900 денари Макс. потрошувачка(kW/h): 1.09 Работен опсег(C°): -20~50 Енергетска класа: A++ Номинален капацитет(kW): 3,8 Максимална потрошувачка(kW/h): 1,02 SCOP: 4.2 ПОВЕЌЕ
Цена: 27.990 денари Енергетска класа А++ Pdesign: 3,5 KW SEER: 6,5 SCOP: 4,1 Heating belt – вграден грејач на компресор и шасија Работна темп. од -20 до +50 С ПОВЕЌЕ
Цена: 23.900 денари Капацитет на ладење: 12.200 Капацитет на греење: 3.7  kWatt Енергетска класа: A++ SCOP: 4.14 Pdesign: 3.2 kW Компресор: Rotary Работна темп. од -15 до +50C ПОВЕЌЕ
Цена: 25.990 денари Енергетска класа А++ Pdesign: 3,8 KW SEER: 6,5 SCOP: 4,1 Компресор: Rotary ХЕПА Филтер Работна темп. од -15 до +50 С ПОВЕЌЕ