Midea FOREST Nordic + SMART MSAFBU-12HRDNX-QRD0FGW / MOX133-12HFN8-QRD0GW

Цена: 26900 денари

Midea FOREST Nordic + SMART MSAFBU-12HRDNX-QRD0FGW/MOX133-12HFN8-QRD0GW
 DC ИНВЕРТЕР Клима уред
 12000BTU FullDC QUATTRO ИНВЕРТЕР SMART WIFI Клима уред СО ДВОЕН ГРЕАЧ НА КУЌИШТЕ И НА КОМПРЕСОР
 12000BTU
 3500W на ладење
 3800W на греење
 Скриен Дисплеј
 WiFi ВГРАДЕН

 R32 Гас
 GMCC TOSHIBA компресор
 Греење до минус 25 степени
 Работна температура -25 до +50 степени
 SEER (Ладење) 6.1
 SCOP (Греење просек) 4.0
 Авто рестарт функција
 Тајмер
 Меморија на позицијата на отворот за дување
 Смарт дијагностика + детекција на течење гас
 Турбо мод
 A++ на ладење
 А+ на греење
 Идеална за простории до 30м2
 Бучност на внатрешна единица 52 дб
 Бучност на надворешна единица 61дб
 Проток на воздух внатрешна единица 540/430/314