Контакт

За сите дополнителни информации, понуди, предлози можете да не контактирате на следниве e-mail адреси:

info@klimacentarbitola.com

toni.vckovski@gmail.com

Или на телефонските броеви 075 590 250, 075 921 404, 071 497 017

Ви Благодариме на довербата.