Vox IVA1-18IR

Опис

Инвертер клима уред
Автоматско чистење, aвтоматско рестартирање
Wi-Fi Ready – Климата се поврзува со Wi-Fi сигналот и може да се контролира преку интернет
Енергетска класа (SEER/SCOP): 6.44/4.08; А+++/A++
Kапацитет за ладење: 5000 W
Kапацитет за греење: 5280 W
Номинален капацитет: 18000 BTU
Потрошувачка на електрична енергија при ладење: 1.45 KW
Потрошувачка на електрична енергија при греење: 1.5 KW
Греење/Ладење: од -20 °C до 46 °C
Препорачана површина до 60 м2
Ниво на бучава: 57 dB
Димензии на надворешна единица: (В x Ш x Д) 545 x 800 x 315 mm
Димензии на внатрешна единица: (В x Ш x Д) 310 x 900 x 225 mm
Гаранција: 36 месеци