VIVAX AERI ACP-12 INVERTER

vivax-r-design-serija-381kw-acp-12ch35aeri-slika-5_1496_843

НОВИ КОЛИЧИНИ од НОВАТА ГЕНЕРАЦИЈА НА ЕДЕН ОД НАЈБАРАНИТЕ ИНВЕРТЕР клима уреди VIVAX AERI ACP-12CH35AERI R32 богат со дополнителни функции како што се:

 •  Греачи на кондензат и компресор
 •  Ефективно греење до -20
 •  Познат и проверен квалитет
 •  Припрема за Wi Fi поврзување.
 •  iFeel
 •  Turbo
 •  Jонизатор …
 • ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP): A++ (7.0/4.1)
 • МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ: 4160.00 W
 • МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ: 4780.00 W
 • ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ: 3520/3810 W
 • ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ: 1089 W
 • ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ: 1050 W
 • ПРОТОК НА ВОЗДУХ: 539.00 m3
 • КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ: 1.20 l/h
 • НИВО НА БУЧАВА: 38.00 dB
 • РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА: ОД -20 ℃ ДО 50 ℃
 • МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА: 8.20 kg
 • МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА: 26.50 kg
 • ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: до 35 м2
 • ФРЕОН: R32
 • ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP): A++ (7.0/4.1)
 • МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ: 4160.00 W
 • МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ: 4780.00 W
 • ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ: 3520/3810 W
 • ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ: 1089 W
 • ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ: 1050 W
 • ПРОТОК НА ВОЗДУХ: 539.00 m3
 • КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ: 1.20 l/h
 • НИВО НА БУЧАВА: 38.00 dB
 • РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА: ОД -20 ℃ ДО 50 ℃
 • МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА: 8.20 kg
 • МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА: 26.50 kg
 • ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: до 35 м2
 • ФРЕОН: R32