MDV by Midea 3,5KW – AG Series

Карактеристики ладење: Номинален капацитет (kW): 3.5

Максимална потрошувачка(kW/h): 1.09

Работен опсег(C°): -20~50

SEER: 7.0

Енергетска класа: A++

Карактеристики греење:

Греач на надворешна единица

Номинален капацитет(kW): 3,8

Максимална потрошувачка(kW/h): 1,02

SCOP: 4.2

Енергетска класа: A+

Референтна температура Работен опсег(C°): -7

Работен опсег(C°): -20~50

Работен капацитет(kW) :1.07 – 4.38

Комперсор Тип: ROTARY

Бренд: GMCC

Внатрешна единица

Проток на воздух (m3/h): 530/400/350

Ниво на бучава (dB): 37/32/22/21

Тежина (kg): 8.7

Димензија (mm): 835x208x295

Надворешна единица Димензија (mm): 720x270x495

Тежина (kg): 23,7

Цевки (mm): 6,35/9,52

Фреон: R32