GREE клима уред GWH12YD R32- AMBER

Цена: 56.900 денари лагер: да

 • ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА ЛАДЕЊЕ: A+++
 • ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА ГРЕЕЊЕ: A+++
 • МОЌНОСТ (KW): 3,5
 • МОЌНОСТ (btu): 12000
 • КАПАЦИТЕТ ЛАДЕЊЕ (kw): 3.53(0.85~5.00)
 • КАПАЦИТЕТ ГРЕЕЊЕ (kw): 4.20(0.88~7.20)
 • ПОТРОШУВАЧКА ЛАДЕЊЕ (w): 840(75~1900)
 • ПОТРОШУВАЧКА ГРЕЕЊЕ (w): 950(130~2600)
 • ПРОТОК НА ВОЗДУХ: 800 m³
 • ОДВЛАЖНУВАЊЕ (L): 1,2
 • SEER / SCOP: 8,5 / 5,1
 • РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА: -30°C ~+50°C
 • ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: 30~40m²
 • ГРЕЈАЧ ВО НАД. ЕД.: КОМПРЕСОР, КОНДЕНЗАТ
 • SMART/WI-FI: СЕРИСКИ
 • ТЕХНОЛОГИЈА: инвертер
 • ТЕЖИНА НАД. ЕД. (kg): 45.5
 • ДИМЕНЗИИ НАД. ЕД.: 899 x 596 x 378 mm
 • ТЕЖИНА ВНАТ. ЕД. (kg): 13,5
 • ДИМЕНЗИИ ВНАТ. ЕД.: 996 x 301 x 225 mm
 • ЗВУЧЕН ПРИТИСОК (dB): 22
 • ГАРАНЦИЈА ( Год. ): 10
 • ФИЛТРИ: Плазма филтер, филтер за прашина

Овој клима уред е еден од најдобрите на пазарот во однос перформанси – цена. Се одликува со висок квалитет и сигурна работа дури и при екстремно ниски температури. Останати функции на уредот AMBER инвертер се: нормален мод за спиење, вентилатор, интелигентно одмрзнување, самодијагностика, превенција од ладен воздух, интелигентно предзагревање, турбо режим на работа, I-FEEL функција, греачи на кондензат и многу други. Комплетното фабричко упатство можете да го погледнете тука.