GREE LOMO LC 12000BTU R32 GWH12QB (K6DNB4I-K6DNB8I/0)

Image result for GREE LOMO LC 12000BTU R32 GWH12QB (K6DNB4I-K6DNB8I/0)
 • Енергетска класа (SEER/SCOP): A++ (6.1 / 4.0)
 • Максимален капацитет на ладење: 3600 W
 • Максимален капацитет на греење: 3800 W
 • Просечна моќност: Ладење: 3200 W ;
 • Греење: 3500 W
 • Влезна моќност ладење: 997 W
 • Влезна моќност греење: 970 W
 • Проток на воздух: 560 m³/h
 • Капацитет на одвлажнување: 1.2 l/h
 • Ниво на бучава: 41 dB (A)
 • Работна температура: од -15 до 43 °C
 • Маса внатрешна единица: 9 kg
 • Маса надворешна единица: 31 kg
 • Препорачана површина: 35 m²
 • Фреон: Еколошки фреон R32
 • Филтри: Bio-филтер, Филтер за прашина
 • Димензии надворешна единица: 848x596x320 mm
 • Димензии внатрешна единица: 790x275x200 mm
 • Гаранција: 10 години