Клима Уред TOSOT MUSE ECO TWH12AFB-K6DNA5A

Произведено од GREE. Самодијагноза, интелегентно отопување, аuto restart, I Feel фунција, нормален sleep mode,тајмер, turbo

ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP):A++ (6.1/4.0)

МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ:3600.00 W

МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ:4400.00 W

ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ:3200/3400 W

ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ:997 W

ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ:941 W

ПРОТОК НА ВОЗДУХ:550.00 m3

КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ:1.40 l/h

НИВО НА БУЧАВА:42.00 dB

РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА:ОД -15 ℃  ДО 43 ℃

МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА:8.50 kg

МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА:31.00 kg

ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА:до 35 м2

ФРЕОН:R32ФИЛТРИ:Филтер за прашина

ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА:848 X 596 X 320 mm

ГАРАНЦИЈА:3 години

Цена: 22.990 денари

Достапност: на лагер

Во цената на клима уредот не се вклучени трошоци за монтажа. Монтажата на клима уредот изнесува 4.800 денари со максимална должина на инсталација на бакарни цевки од 3 метри и максимална висина до 3 метри. Над 3 метри должина на инсталација се наплаќаат дополнителни 800 денари по метар.