Midea MB-12N8D0-I MB-12N8D0-O

 • капацитет на ладење  (kW) 3,51 (1,37-4,3)
 • капацитет на греење (kW) 3,81 (1,06-4,38)
 • eнергетска класа ладење/греење А++/ А++
 • SEER/ SCOP 7,2 /4,2
 • фреон R32
 • ниво на бучава на внатрешна единица 51 dB
 • ниво на бучава на надворешна единица 60 dB
 • маса на внатрешна единица 8,2 kg
 • маса на надворешна единица 29,3 kg
 • димензии на внатрешна единица ВхШхД mm 300х810х200
 • димензии на надворешна единица ВхШхД mm 554х800х300
 • температурен опсег во режим на ладење -15 °C / +50 °C
 • температурен опсег во режим на греење -25 °C / +30 °C
 • препорачана површина до 30 m2
 • гаранција 24 месеци
Image result for Midea MB-12N8D0
Image result for Midea MB-12N8D0-I MB-12N8D0-O

Останати карактеристики: вграден WI FI, авто рестарт функција, тајмер, смарт дијагностика + детекција на течење гас, скриен дисплеј.