Midea MB-12N8D6-I Mission II Inverter Air Conditioner

 • капацитет на ладење 3,4 kW
 • капацитет на греење 3,8 kW
 • eнергетска класа ладење/греење А++/ А+++
 • SEER/ SCOP 7.4 / 5.6
 • фреон R32
 • ниво на бучава на внатрешна единица 40 dB
 • ниво на бучава на надворешна единица 60 dB
 • маса на внатрешна единица 8,3 kg
 • маса на надворешна единица 28,5 kg
 • димензии на внатрешна единица mm 810x200x300
 • димензии на надворешна единица mm 800x333x554
 • температурен опсег во режим на ладење -15 °C / +50 °C
 • температурен опсег во режим на греење -25 °C / +30 °C
 • препорачана површина од 30-35 m2
 • гаранција 36 месеци
Image result for Midea MB-12N8D6-I Mission II Inverter Air Conditioner

Останати карактеристики: неделен тајмер, био филтер, филтер со висока густина, WI FI уред, турбо режим, автоматско самочистење,функција за инстант ладење и греење, самодијагностика.