Mitsubishi Electric Kirigamine Zen Inverter 3.5 kW MSZ-EF35VEW/MUZ-EF35VEW

 • капацитет на ладење 3,5 kw
 • капацитет на греење 4,0 kw
 • eнергетска класа ладење/греење А+++/ А++
 • SEER/ SCOP 8,5/ 4,6
 • фреон R410A
 • ниво на бучава при ладење 21/42 (dBA)
 • ниво на бучава при греење 21/46 (dBA)
 • температурен опсег во греење до -20 °C
 • маса на внатрешна единица 11,5 kg
 • маса на надворешна единица 35 kg
 • димензии на внатрешна единица ВхШхД mm 299х895х195
 • димензии на надворешна единица ВхШхД mm 550х800х285
 • препорачана површина од 25 до 35 m2
 • гаранција 36 месеци

Image result for Mitsubishi Electric Kirigamine Zen Inverter 3.5 kW bijeli - MSZ-EF35VEW/MUZ-EF35VEW

Напредниот модел на производителот Mitsubishi Electric го задоволува префинетиот вкус на пребирливите корисници. Достапен е во три бои, како идеално би се вклопил во секој интериер. Додатните функции како што се тивка работа, неделен тајмер, автоматска промена на режимот на работа, самодијагностицирање, прават клима уредот да работи тивко и непрекинато.Клима уедот има и WI FI интерфејс за безжична контрола на уредот преку Вашиот мобилен телефон или таблет, додека филтерот опремен со антиоксиданти делува против бактерии и вируси.