Mitsubishi Electric Standard Eco Inverter 3.5 kW – MSZ-HR35VF/MUZ-HR35VF

 • капацитет на ладење 3,4 kW
 • капацитет на греење 3,6 kW
 • eнергетска класа ладење/греење А++/ А+
 • SEER/ SCOP 6,2 /4.3
 • фреон R32
 • ниво на бучава на внатрешна единица min/max 21/46 dB
 • ниво на бучава на надворешна единица 51 dB
 • маса на внатрешна единица 8,5 kg
 • маса на надворешна единица 24 kg
 • димензии на внатрешна единица ВхШхД mm 280х838х228
 • димензии на надворешна единица ВхШхД mm 538х699х249
 • температурен опсег во режим на ладење -15 °C / +46 °C
 • температурен опсег во режим на греење -10 °C / +24 °C
 • препорачана површина до 30 m2
 • гаранција 36 месеци
Image result for Mitsubishi Electric Standard Eco Inverter 3.5 kW - MSZ-HR35VF/MUZ-HR35VF

Останати карактеристики: WI FI интерфејс, тајмер, автоматско движење, самодијагностика,тивка работа, автоматско префрлување на режимот на работа.