Vivax M dizajn серија 3,81kW, ACP-12CH35AEMI R32

 • максимален капацитет на ладење 4100 W
 • максимален капацитет на греење 4220 W
 • eнергетска класа ладење/греење А++/ А+
 • SEER/ SCOP 6,1 / 4,0
 • фреон R32
 • проток на воздух 600 m3/h
 • ниво на бучава на внатрешна единица 40 dB
 • ниво на бучава на надворешна единица 53 dB
 • маса на внатрешна единица 7,5 kg
 • маса на надворешна единица 22,7 kg
 • димензии на внатрешна единица mm 805x194x285
 • димензии на надворешна единица mm 700x550x275
 • температурен опсег од -15 °C до +50 °C
 • препорачана површина до 35 m2
 • гаранција 36 месеци
Image result for Vivax M dizajn серија 3,81kW, ACP-12CH35AEMI R32

Останати карактеристики: тајмер, самодијагностика на дефект, заштита на вентилот на надворешната единица,висока ефикасност, WI FI уред , двосмерен одвод на кондензат.