FUJITSU ASYG 14 KMCC

Напреден инвертер на Fujitsu со енергетска класа А++ и работен опсег од -15 до + 43 С. Идеален за загревање и ладење на сите простории до 40 м2. Со елегантен дизајн кој го има, без проблем ќе се вклопи во вашиот простор. Specification: Моќност Ладење 4.2 kW (0.9 – 4.4) kW Греење 5.4 kW (0.9 – 6.0) … Read more FUJITSU ASYG 14 KMCC

VIVAX ACP-12CH35AEX/REA (O/I)

ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP):A (3.21/3.61) МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ:3517.00 W МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ:3810.00 W ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ:3517/3810 W ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ:1095 W ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ:1015 W ПРОТОК НА ВОЗДУХ:568.00 m3 КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ:1.20 l/h НИВО НА БУЧАВА:41.00 dB РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА:ОД -7 ℃  ДО 43 ℃ МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА:7.70 kg МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА:30.00 kg ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА:до 35 м2 ФРЕОН:R410A ФИЛТРИ:Cold … Read more VIVAX ACP-12CH35AEX/REA (O/I)

Vivax ACP-18CH50AEX/REA(O/I)

ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP):A (3.21/3.61) МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ:5275.00 W МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ:5568.00 W ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ:5275/5568 W ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ:1643 W ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ:1542 W ПРОТОК НА ВОЗДУХ:820.00 m3 КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ:1.80 l/h НИВО НА БУЧАВА:43.00 dB РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА:ОД -7 ℃  ДО 43 ℃ МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА:10.20 kg МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА:35.80 kg ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА:до 60 м2 ФРЕОН:R410A ФИЛТРИ:Cold … Read more Vivax ACP-18CH50AEX/REA(O/I)

Клима уред VOX IVA1 12IR

Тип: Инвертер сплит систем Моќност при греење: 3600 W Моќност при ладење: 3500 W Номинална моѓност 12000 BTU Потрошувачка на струја при греење 1150 W Потрошувачка на струја при ладење1190 W Тип на фреон R32 Додатни функции Auto restart, I Feel, Wi-Fi Ready, Deep Sleep, LCD Display, Self Cleaning Технологии Автоматско чистење (само-чистење), Deep sleep … Read more Клима уред VOX IVA1 12IR

Vivax VIVAX COOL, клима уред, ACP-12CH35AUJI R32

ОПИС Основни карактеристики Капцитет на ладење [kW] 3,6 Капацитет на греење [kW] 3,7 Еколошки фреон R32 Енергетска класа на греење A+ EER коефициент 0 COP коефициент 0 Функционаност Turbo режим, I feel функција, тајмер, самодијагностицирање на дефект, sleep режим, soft старт, auto режим, јонизатор, auto restart Енергетска класа на ладење A++ Функции исушувач на преостанатата … Read more Vivax VIVAX COOL, клима уред, ACP-12CH35AUJI R32