Gree

ЦЕНА: 65.900 денари (SEER/SCOP):A++ (8,5/5.1) КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ:5000.W КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ:7200 W ПРОТОК НА ВОЗДУХ: 800 m3 РАБОТН ТЕМП: од - 30 до +50 С ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: 30~40m² ПОВЕЌЕ
ЦЕНА: 71.900 денари (SEER/SCOP):A++ (7.0/4.1) КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ:6600.W КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ:6800 W ПРОТОК НА ВОЗДУХ:700.00 m3 РАБОТН ТЕМП: од - 20 до +43 С препорачана површина 60 м2 ПОВЕЌЕ
ЦЕНА: 51.900 денари (SEER/SCOP):A++ (7.0/4.1) КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ:4400.W КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ:4400 W ПРОТОК НА ВОЗДУХ:600.00 m3 РАБОТН ТЕМП: од – 20 до +43 С препорачана површина 40 м2 ПОВЕЌЕ