Klima Uredi Gree – Vistinski Izbor

максимален капацитет на ладење 4450 Wмаксимален капацитет на греење 5400 Weнергетска класа ладење/греење А+++/ А++SEER/ SCOP 7 / 4,6фреон R410Aниво на бучава 43 dBмаса на внатрешна единица 11,5 kgмаса на надворешна единица 44,5 kgдимензии на внатрешна единица ВхШхД mm 305х170х860димензии ПОВЕЌЕ
Цена: 56.900 денари лагер: да ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА ЛАДЕЊЕ: A+++ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА ГРЕЕЊЕ: A+++МОЌНОСТ (KW): 3,5МОЌНОСТ (btu): 12000КАПАЦИТЕТ ЛАДЕЊЕ (kw): 3.53(0.85~5.00)КАПАЦИТЕТ ГРЕЕЊЕ (kw): 4.20(0.88~7.20)ПОТРОШУВАЧКА ЛАДЕЊЕ (w): 840(75~1900)ПОТРОШУВАЧКА ГРЕЕЊЕ (w): 950(130~2600)ПРОТОК НА ВОЗДУХ: 800 m³ОДВЛАЖНУВАЊЕ (L): 1,2SEER / SCOP: 8,5 / 5,1РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА: -30°C ~+50°CПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: 30~40m²ГРЕЈАЧ ВО НАД. ЕД.: КОМПРЕСОР, КОНДЕНЗАТSMART/WI-FI: СЕРИСКИТЕХНОЛОГИЈА: инвертерТЕЖИНА НАД. ЕД. (kg): 45.5ДИМЕНЗИИ НАД. ЕД.: 899 ПОВЕЌЕ
капацитет на ладење (Min-Max) 3200 W (600-3600 капацитет на греење (Min-Max) 3400 W (600-3800eнергетска класа ладење/греење А++/ А+проток на воздух 560м3SEER/ SCOP 6,1 /4.0фреон R32ниво на бучава 41 dBмаса на внатрешна единица 9 kgмаса на надворешна единица 29,5 kgдимензии на ПОВЕЌЕ
Енергетска класа (SEER/SCOP): A++ (6.1 / 4.0) Максимален капацитет на ладење: 3600 W Максимален капацитет на греење: 3800 W Просечна моќност: Ладење: 3200 W ; Греење: 3500 W Влезна моќност ладење: 997 W Влезна моќност греење: 970 W Проток на ПОВЕЌЕ
максимален капацитет на ладење 4500W максимален капацитет на греење 4800 Weнергетска класа ладење/греење А+++/ А++SEER/ SCOP 8,5 /4,6фреон R32ниво на бучава 43 dBмаса на внатрешна единица 14 kgмаса на надворешна единица 43,5 kgдимензии на внатрешна единица ВхШхД mm 293х945х225димензии на ПОВЕЌЕ
максимален капацитет на ладење 6600 Wмаксимален капацитет на греење 6800 Weнергетска класа ладење/греење А++/ А+проток на воздух 700 м3SEER/ SCOP 5.8 /3.8фреон R 410Aниво на бучава 48 dBмаса на внатрешна единица 15 kgмаса на надворешна единица 45 kgдимензии на внатрешна ПОВЕЌЕ
ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP):A+++ (9/6.2) МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ:4600.00 W МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ:5200.00 W ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ:3530/4200 W ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ:802 W ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ:934 W ПРОТОК НА ВОЗДУХ:800.00 m3 КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ:1.40 l/h НИВО НА БУЧАВА:44.00 dB РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА:ОД -25 ℃  ДО 52 ПОВЕЌЕ
kапацитет на ладење 3500 Wкапацитет на греење 3670 W eнергетска класа ладење/греење А++/ А+SEER/ SCOP 7/4фреон R32ниво на бучава на внатрешна единица (dB)min/ max 26/ 42ниво на бучава на надворешна единица (dB) min/ max 52маса на внатрешна единица 11 kgмаса ПОВЕЌЕ
Овој модел на брендот GREE претставува елегантно решение за сите оние перфекционисти кои сакаат да се греат со клима уред во текот на целата зима. Високата технологија на GREE благодарение на неговиот моќен компресор кој без никакви проблеми испорачува топлинска ПОВЕЌЕ
Цена: 51.990 денари На лагер: да Ви ја претставуваме новата серија Gree Fairy Nordic. Овој систем е речиси идентичен со веќе познатиот и докажан модел AMBER кој се покажа ефикасен и сигурен избор за огромен број на корисници. Единствената разлика ПОВЕЌЕ
Произведено од GREE. Самодијагноза, интелегентно отопување, аuto restart, I Feel фунција, нормален sleep mode,тајмер, turbo ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP):A++ (6.1/4.0) МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ:3600.00 W МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ:4400.00 W ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ:3200/3400 W ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ:997 W ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ:941 W ПОВЕЌЕ