FUJITSU ASYG 14 KMCC

Напреден инвертер на Fujitsu со енергетска класа А++ и работен опсег од -15 до + 43 С. Идеален за загревање и ладење на сите простории до 40 м2. Со елегантен дизајн кој го има, без проблем ќе се вклопи во вашиот простор. Specification: Моќност Ладење 4.2 kW (0.9 – 4.4) kW Греење 5.4 kW (0.9 – 6.0) … Read more FUJITSU ASYG 14 KMCC

ARIA ARHB3VI32-12WF / ARHB3VO32-12

Опис Модел: AR3VI32-12WF / AR3VO32-12 Карактеристики: – Heating belt – вграден грејач на компресор и шасија – Wi-Fi Standard – контролирање на клима уредот преку вашиот смартфон – R32 ECO Refrigerant – еко фреон со 68% помал потенцијал за глобално затоплување – Powerful Self-Cleaning – ефективно чистење на климата со која се спречува развивање на бактерии – A+++ – иновативна технологија која овозможува одлични перформанси … Read more ARIA ARHB3VI32-12WF / ARHB3VO32-12

VIVAX ACP-12CH35AEX/REA (O/I)

ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP):A (3.21/3.61) МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ:3517.00 W МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ:3810.00 W ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ:3517/3810 W ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ:1095 W ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ:1015 W ПРОТОК НА ВОЗДУХ:568.00 m3 КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ:1.20 l/h НИВО НА БУЧАВА:41.00 dB РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА:ОД -7 ℃  ДО 43 ℃ МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА:7.70 kg МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА:30.00 kg ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА:до 35 м2 ФРЕОН:R410A ФИЛТРИ:Cold … Read more VIVAX ACP-12CH35AEX/REA (O/I)

Vivax ACP-18CH50AEX/REA(O/I)

ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP):A (3.21/3.61) МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ:5275.00 W МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ:5568.00 W ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ:5275/5568 W ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ:1643 W ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ:1542 W ПРОТОК НА ВОЗДУХ:820.00 m3 КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ:1.80 l/h НИВО НА БУЧАВА:43.00 dB РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА:ОД -7 ℃  ДО 43 ℃ МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА:10.20 kg МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА:35.80 kg ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА:до 60 м2 ФРЕОН:R410A ФИЛТРИ:Cold … Read more Vivax ACP-18CH50AEX/REA(O/I)

Клима Уред TOSOT MUSE ECO TWH12AFB-K6DNA5A

Произведено од GREE. Самодијагноза, интелегентно отопување, аuto restart, I Feel фунција, нормален sleep mode,тајмер, turbo ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP):A++ (6.1/4.0) МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ:3600.00 W МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ:4400.00 W ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ:3200/3400 W ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ:997 W ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ:941 W ПРОТОК НА ВОЗДУХ:550.00 m3 КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ:1.40 l/h НИВО НА БУЧАВА:42.00 dB РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА:ОД -15 ℃  ДО 43 … Read more Клима Уред TOSOT MUSE ECO TWH12AFB-K6DNA5A

Клима уред VOX IVA1 12IR

Тип: Инвертер сплит систем Моќност при греење: 3600 W Моќност при ладење: 3500 W Номинална моѓност 12000 BTU Потрошувачка на струја при греење 1150 W Потрошувачка на струја при ладење1190 W Тип на фреон R32 Додатни функции Auto restart, I Feel, Wi-Fi Ready, Deep Sleep, LCD Display, Self Cleaning Технологии Автоматско чистење (само-чистење), Deep sleep … Read more Клима уред VOX IVA1 12IR

Gree FAIRY NORDIC GWH12ACC-S6DBA1A

Цена: 51.990 денари На лагер: да Ви ја претставуваме новата серија Gree Fairy Nordic. Овој систем е речиси идентичен со веќе познатиот и докажан модел AMBER кој се покажа ефикасен и сигурен избор за огромен број на корисници. Единствената разлика меѓу овие два модели е во внатрешната единица. Имено внатрешната единица кај Fairy е со … Read more Gree FAIRY NORDIC GWH12ACC-S6DBA1A

Gree Console GEH12AA-K3DNA1D

Овој модел на брендот GREE претставува елегантно решение за сите оние перфекционисти кои сакаат да се греат со клима уред во текот на целата зима. Високата технологија на GREE благодарение на неговиот моќен компресор кој без никакви проблеми испорачува топлинска моќност од над 4,5 KW дури и при екстремно ниски надворешни температури во корелација со … Read more Gree Console GEH12AA-K3DNA1D

Vivax ACP-18CH50AERI R32

Vivax r dizajn 5,5 kw Aeri

Овој модел е доказ зошто VIVAX клима уредите се најпродавани во Македонија. R дизајн серијата претставува најдобар пример во однос вложени средства/ добиен квалитет на целиот пазар во Македонија но и пошироко во Хрватска, Полска, итн. Високо софистицирана 3D инвертер технологија овозможува значителни заштеди на енергија, тивка работа и долготраен квалитет. Внатрешната единица поседува био … Read more Vivax ACP-18CH50AERI R32

ARIELLI ARSIN12R32-S 12000BTU INVERTER

Arielli Ви ја претставува новата серија на клима уреди ARSIN12R32-S. Софистицираниот дизајн во комбинација со перфектниот начин на насочување на воздухот и негова циркулација во просторијата ја прават оваа серија мошне привлечна за поширок круг на купувачи. Високата ефикасност на клима уредот при ладење а особено при греење овозможуваат мошне ниско ниво на потрошувачка на енергија. … Read more ARIELLI ARSIN12R32-S 12000BTU INVERTER